Home

Clipso® spanplafond

Vergeet alles wat u dacht te weten over plafonds. Met het gepatenteerde CLIPSO® spanplafond & wand systeem hebben wij een Zwitsers topproduct in huis, dat zijn gelijke niet kent. Een droomproduct als het gaat om de combinatie van producteigenschappen, montage en niet in de laatste plaats, zijn esthetische uitstraling. Voor de particuliere- en projectmarkt kan Otimo met zijn veelzijdige toepassingsmogelijkheden een nieuwe dimensie toevoegen aan het begrip: "spanplafond". Denk bijvoorbeeld aan: - standaard uitvoering - akoestische plafonds - antibacteriële plafonds - plafondprints - translucente plafonds. En dit alles voor een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Clipso systeem is een technisch hoogwaardig polyester plafond, met een weerstandsniveau van zeer hoge kwaliteit. Het Clipso plafond heeft een zeer hoge thermische isolatiewaarde en heeft akoestische eigenschappen.
Tevens is het systeem door het gerenommeerde TNO getest op brandveiligheid. Het Clipso systeem heeft alle relevante testen ruimschoots doorstaan. Het voldoet daarmee aan de strenge eisen op het gebied van brandveiligheid. Het brandt niet, er ontstaat geen druppelvorming en er treed slechts een geringe, niet schadelijke, rookontwikkeling op.

Clipso systeem is de oplossing voor uw plafond en tevens naadloos tot een breedte van vijf meter. Bovendien zijn onze plafonds duurzaam, onderhoudsarm en overschilderbaar. Verder zijn er vele inbouwmogelijkheden, zoals verlichting, ventilatie en audio mogelijk.

Onze plafonds worden snel en accuraat gemonteerd en geven een verzorgde afwerking. Of het nu een badkamer of zwembad; een keuken of restaurant; een woonkamer of winkelruimte is!


Onze plafonds zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Boven de 200 m2 is elke gewenste kleur leverbaar!

Realisatie: TiDi Graphics